onsdag 14. mars 2012

Om leiligheten

** Stue – hovedrom
Lys og pen stue med utgang til veranda som har panoramautsikt over sjø, holmer og skjær. Interiørmessig kan leiligheten betegnes som trendy, moderne og med en enkelt og funksjonell stil. Fint spisebord med åtte stoler. Sofa/godstol og salongbord på plass.

** Veranda
Fra stuen har man utgang til stor en stor veranda med fantastisk utsikt. Stor, gjennomsiktig glass-levegg. Fint bord og utemøbler på plass.

** Kjøkken
Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin og komfyr. Kjøkkenet er komplett utstyrt for 12 personer. Alt av elektrisk kjøkkenutstyr er på plass; kaffetrakter, vannkoker, brødrister m.v. Stort kjøleskap med fryser. Lyst og fint med god plass til matlaging.

** Soverom 1.
I tilknytning til stuen er det et stort "master bedroom". Utstyrt med dobbeltseng og to store skap. Høyt under taket, stort vindu i taket, for den som vil se på stjernene om natta. Vindu ut mot havet.

** Soverom 2.
I inngangspartiet til stuen ligger soverom nummer to. Her er det køyseng med to sengeplasser. Relativt god plass.

** Bad.
Stort flislagt bad med dusjkabinett og innlagt varmekabler. Toalett, servant, skap.

** Andre etasje.
Trapp opp fra stuen. 25 kvadratmeter stor hems som fungerer som et kombinert sove- og oppholdsrom. Dobbeltseng på den ene siden. Sovesofa/oppholdssted på fremsiden ved vinduer ut mot havet.

** Bod
I tilknytning til leiligheten følger det en romslig bod som er egnet til oppbevaring av grillutstyr, redningsvester m.v. Tilgang til bod to-tre meter fra inngangdøra til leiligheten.

** Kabel-TV, trådløst internett.
I stuen er det installert flatskjerm med integrert DVD-spiller. Kabelpakke gjennom Canal Digital. Stereoanlegg er også på plass. Trådløst internett.

** Oppvarming
Elektriske panelovner og varmekabler på bad/WC.

** Parkering
Like ved leiligheten er det en større biloppstillingsplass. Følger plass til leiligheten, samt gjesteparkeringsplasser.