torsdag 15. mars 2012

Ferieleilighet i Korshamn

** Familievennlig ferieparadis i Korshamn: Dette er en helt ny toppleilighet som går over to plan. Meget god planløsning, kun én meter fra sjøen. Her kan du sitte på terrassen og nyte fantastisk utsikt, eller innta en rolig fiskemiddag bak store panoramavinduer mens høststormene raser utenfor.

** Soveplass til seks (åtte): Optimalt for seks voksne og to barn. To soverom i første etasje – ett med dobbelseng, ett med køyseng – samt hems på 25 kvm, med én dobbelseng og en sovesofa m/to soveplasser. Leiligheten ble ferdigstilt i februar 2009. 78 kvm stor.

** Korshamn ligger på en øy helt ut i havgapet, i ly for vinden og med sol fra morgen til kveld. En klassisk sørlandsidyll mellom Lindesnes og Farsund, med kort vei til områdets attraksjoner. Nydelig skjærgård med mange flotte viker og holmer. Kristiansand-Korshamn tar en time. Drøye to timer fra Stavanger.

** Båt kan bestilles.

** Gjester kan bestille vaktelegg fra en farm i Lyngdal. En delikatesse som passer utmerket til sjømat. Dette er de samme eggene som nå har funnet veien til delikatessebutikken Gutta på haugen på St. Hanshaugen i Oslo. Gi lyd om dette ved bestilling.